Volledig scherm
Duikers van de brandweer hebben het ontzielde lichaam van de Boxtelaar uit de Dommel gehaald. © Johan van Grinsven

Dode in Dommel is 57-jarige man uit Boxtel

De man die dinsdag dood werd gevonden in de rivier De Dommel in Boxtel is een 57-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie woensdagochtend. De doodsoorzaak is nog altijd niet duidelijk. 

Specialisten van de politie gaan woensdag door met het onderzoek op het lichaam. Het is nog te vroeg om conclusies te trekken over de doodsoorzaak. 

Een voorbijganger vond de dode man dinsdag rond 14.00 uur in de rivier. Hoe lang de man daar al lag was toen nog niet te zeggen. De officier van dienst hield het op 'even'. De man werd maandag nog gezien, toen hij carnaval vierde in Boxtel. 

Bij de vindplaats van de Boxtelaar stonden dinsdag ook familieleden van de overleden man. Zij hadden hem sinds maandag niet meer gezien en maakten zich zorgen. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kevin (19) sluit zijn moeder na bizarre wending eindelijk in de armen: 'Wees niet boos, ik heb je niet afgestaan'

    Kevin (19) sluit zijn moeder na bizarre wending eindelijk in de armen: 'Wees niet boos, ik heb je niet afgestaan'

    UDEN – Met tranen in de ogen rennen ze op elkaar af. Na een zoektocht van 17 jaar (!) is Kevin van Lanen, een enthousiaste jonge knul uit Uden, weer herenigd met zijn biologische moeder. Bijna heel zijn leven dacht Kevin dat hij als baby door zijn ouders in de steek was gelaten. Dat verhaal blijkt nu héél anders te liggen. ,,Het was allemaal niet de bedoeling. Hoe kun je zo’n vrouw dit aan doen?”