Volledig scherm
Coke. Foto ter illustratie. © ANP

Dealer uit Roosendaal aangehouden met coke en hennep op zak

ROOSENDAAL - Een 22-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond aangehouden met meer dan twintig zakjes hennep en acht zakjes coke op zak. De politie vermoedt dat hij dit wilde verhandelen. 

De Roosendaler werd rond 21.00 uur aangehouden in zijn thuisstad. ,,Hij reed op dat moment met zijn auto op de Antwerpseweg. De man reed hard en daarom kreeg hij een stopteken.” 

De bestuurder zei geen rijbewijs of andere legitimatie op zak te hebben. Daarom fouilleerden agenten hem, op zoek naar een identiteitsbewijs. ,,Er kwamen 24 zakjes hennep en 8 zakjes met cocaïne tevoorschijn. Deze zijn in beslag genomen en de man is aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten voor verder onderzoek.”

  1. Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjesavond ooit’

    Gillende kinderen in de gang bij Malissa: ‘Onze beste pakjes­avond ooit’

    OUDENBOSCH - Minder dan een maand geleden las u in deze krant voor het eerst over alleenstaande moeder Malissa uit Oudenbosch, in een artikel over Sinterklaas en armoede. Zij vertelde toen dat ze geen idee had hoe ze cadeautjes kon regelen voor haar twee jonge dochters. Maar gisteren beleefden die meiden juist 'hun leukste Sinterklaas ooit', zegt Malissa de ochtend na pakjesavond. Dankzij de lezers van deze krant.