Volledig scherm
Dodelijk ongeval op de A58 bij Rucphen © Tom van der Put/MaRicMedia

Chauffeur die dodelijk ongeval op A58 zag gebeuren, meldt zich bij politie

RUCPHEN - De vrachtwagenchauffeur die dinsdagochtend vroeg getuige was van het dodelijke ongeval op de A58, heeft zich gemeld. Hij heeft een verklaring afgelegd over het ongeval. Dat laat de politie weten.

Bij het ongeluk kwam een 35-jarige automobilist uit Oudenbosch om het leven. De man reed in zijn auto op de snelweg richting Breda en botste rond 04.00 uur door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen.

De politie deed na het ongeval een oproep waarin ze een vrachtwagenchauffeur die getuige zou zijn geweest bij het ongeval, vroeg zich te melden. De chauffeur, die Engels sprak, zou de vrachtwagenchauffeur erop hebben gewezen dat er een auto achterop zijn vrachtwagen botste.

De rechterrijstrook was in verband met het onderzoek lange tijd afgesloten. 

  1. Stikstofpaniek in Brabant. En de Belgen dan? Die hebben het ook niet makkelijk.
    PREMIUM

    Stikstofpa­niek in Brabant. En de Belgen dan? Die hebben het ook niet makkelijk.

    BREDA - West-Brabantse veehouders maken zich, net als het merendeel van hun Nederlandse collega’s, zorgen over de strenge stikstofregels die worden ingevoerd. Een aantal van hen kijkt met een schuin oog over de landsgrenzen: ‘Daar vliegen de stallen uit de grond. Wanneer zijn de Belgen aan de beurt?’ Alsof het in Vlaanderen voor de veeboeren zo’n feest is. ,,Jullie worden tenminste nog uitgekocht, wij worden gewoon weggepest.’’