Bus achtergelaten in Oosterhout, vaten vermoedelijk gevuld met drugsafval

videoOOSTERHOUT - Aan de Ketenbaan in Oosterhout is zondagochtend een bestelbus aangetroffen met grotendeels lege vaten. In sommige van deze vaten zaten hoogstwaarschijnlijk nog restanten van drugsafval. 

De bestuurder lijkt te willen hebben keren met zijn voertuig, waarna hij vast kwam te zitten met zijn bus. In totaal stonden er ongeveer 25 kleine vaten, 5 grote vaten en 2 IBC containers in het busje.  Zowel brandweer als politie kwamen ter plaatse, bij de bus waren geen personen aanwezig.

Agenten roken een sterke amfetamine geur, waarna de brandweer metingen heeft verricht. De afvalvaten zijn opgeruimd, het busje is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Volledig scherm
Busje met vermoedelijk drugsafval gevonden in Oosterhout. © Marcel van Dorst / MaRicMedia
Volledig scherm
Busje met vermoedelijk drugsafval gevonden in Oosterhout. © Marcel van Dorst / MaRicMedia
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.