Volledig scherm
politie stock agent auto © ROBIN UTRECHT

Bredanaars vechten en mishandelen mannen tijdens uitgaan

BREDA - Drie mannen uit Breda (19, 20 en 22 jaar) zijn donderdagnacht betrokken geweest bij een vechtpartij op de Hoge Brug in Breda. Eerder zouden twee van de mannen een 32-jarige man mishandeld hebben voor een café in Breda.

Agenten kregen een melding dat er op de Hoge Brug een opstootje was. Ze werden daar aangesproken door een 32-jarige Bredanaar, die vertelde dat hij voor een café zonder enige aanleiding door twee mannen mishandeld was. Ze hadden hem meerdere keren geslagen. Hierdoor gleed hij uit en kwam hij deels op de grond terecht. 

De daders verlieten het café en liepen richting Hoge Brug waar ze opnieuw verzeild raakten in een ruzie. Aan de hand van de signalementen, getuigenverklaringen en camerabeelden heeft de politie drie mannen aangehouden op de Adriaan van Bergenstraat. Uit camerabeelden bleek dat op de Hoge Brug iemand door hen werd geslagen en geschopt.  

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda