Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Bredanaar bedreigt handhaver met de dood: ‘Als ik jou vind, schiet ik je kapot’

BREDA - Een 52-jarige man uit Breda heeft donderdagavond een handhaver van de gemeente met de dood bedreigd. De Bredanaar riep onder andere ‘als ik jou vind, dan schiet ik je kapot’.

De mogelijk dronken man liep op de Vismarktstraat en schold voorbijgangers uit. Toen de handhavers de man aanspraken, werden ze door de 52-jarige man uitgescholden en kreeg een van hen een duw. Vervolgens begon de verdachte de handhavers met de dood te bedreigen.

Agenten kwamen ter plaatse en hielden de man aan voor bedreiging. Omdat de man weigerde om mee te werken aan zijn aanhouding, hebben de agenten geweld gebruikt om hem mee te nemen naar het politiebureau. Daar is de man ingesloten voor verder onderzoek.

  1. In de rij voor een kaartje voor bloemencorso Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmoment in het echt zal zijn’
    PREMIUM

    In de rij voor een kaartje voor bloemencor­so Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmo­ment in het echt zal zijn’

    ZUNDERT - Grijs weer, met af en toe een druppel hemelwater. De Zundertse Industrieweg ademt per definitie al niet de romantiek die het Zundertse Corso wel in zich herbergt. Toch stonden zaterdagochtend tientallen mensen te wachten tot de voorverkoop van het evenement van start ging. Om 9 uur openden de deuren, maar de wachttijden bleven lang. Slechts de stralende glimlach van mensen die kaarten in the pocket hadden, hield de hoop op goede plekken levend.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8516 stemmen