Brandweerauto betrokken bij ongeluk in Etten-Leur

VideoETTEN-LEUR - Een brandweerauto is donderdagmiddag op de kruising Florijnstraat met de Penningweg in Etten-Leur met een andere auto in botsing gekomen. De brandweerwagen raakte daarbij flink beschadigd.

Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur op de gelijkwaardige kruising. Vermoedelijk zag de ene bestuurder de andere over het hoofd en reden beide wagen tegen elkaar. 

Beide bestuurders raakten lichtgewond, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeluk belandde veel olie op de weg.

Eerder dit jaar werd op ditzelfde kruispunt een 43-jarige fietsster uit Sprundel door een auto geschept. De vrouw overleed ter plaatse.

Volledig scherm
Brandweerwagen en bestelwagen botsen op kruising in Etten-Leur. © MaRicMedia/Tom van der Put
Volledig scherm
Brandweerauto betrokken bij een ongeluk in Etten-Leur. © MaRicMedia/Tom van der Put
  1. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
    PREMIUM

    Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

    BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.