Brand in bedrijfsgebouw op industrieterrein in Rijen zorgt voor veel schade en schrik

VIDEORIJEN - Een brand bij Meerdink Verhuur aan de Stedenbaan in Rijen heeft maandag voor veel schade en schrik gezorgd. Vooral door de rookontwikkeling. De brandweer was er dankzij een oplettende buurman snel bij. Een personeelslid is in de ambulance behandeld. Of het jubileumfeest doorgaat is nog de vraag.

Tijdens het werkoverleg in de kantine met het personeel werden Waldo Meerdink en zijn vrouw Jacqueline maandagochtend gewaarschuwd door een buurman dat er brand was in de loods. Die staat vol met spullen die het party- en eventbedrijf verhuurt bij grote festivals van PinkPop en Lowlands tot Zwarte Cross. Een van de grote klanten is ook evenementenbureau Mojo. ,,Gelukkig was het net begonnen, maar de loods hing al vol met rook”, zegt Waldo Meerdink. Toen de brandweer kwam werd al het personeel naar buiten gedirigeerd.

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.