Man gepakt met meer dan twintig pakjes harddrugs.
Volledig scherm
Man gepakt met meer dan twintig pakjes harddrugs. © Politie

Bestuurder gooit papiertje uit het raam in Breda, blijkt ruim 20 pakjes drugs op zak te hebben

BREDA - Een papiertje uit zijn autoraam gooien is een man in Breda vrijdagavond duur komen te staan. Hij werd gecontroleerd en bleek positief te testen op THC. Op het bureau kwamen er ook nog eens 22 pakjes harddrugs tevoorschijn.

Dat meldt het Team Verkeer Zeeland-West-Brabant van de politie. De bestuurder werd gecontroleerd op de Claudius Prinsenlaan in Breda, nadat hij een papiertje uit zijn auto gooide. Al direct testte hij positief op THC, de werkzame stof in wiet.

Hij werd aangehouden en op het bureau kwamen er nog 22 Pony Pack’s - pakketjes met drugs als cocaïne of speed - uit zijn broek. Daarop werd de verdachte vastgezet.

 1. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.
 2. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
  PREMIUM

  Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

  OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.

In samenwerking met indebuurt Breda