De gestolen telefoons die in de rugzak zaten.
Volledig scherm
De gestolen telefoons die in de rugzak zaten. © Facebook / Politie gemeente Gilze en Rijen

Ben jij je telefoon kwijt na carnaval? Man gooit op de vlucht rugzak met 32 toestellen in sloot

BREDA/GILZE EN RIJEN- De politie heeft 32 gestolen mobiele telefoons gevonden die in een rugzak zaten. Vermoedelijk zijn die gestolen tijdens het carnaval in Breda. Dat meldt de politie in de gemeente Gilze en Rijen op Facebook.

Een man had die in de nacht van zondag op maandag weggegooid terwijl hij voor de politie wegvluchtte. Agenten hadden hem namelijk zien fietsen en geconstateerd dat hij een overtreding had begaan. Het is niet bekend waar dit precies was.

De man vluchtte een drassig weiland in en gooide de rugzak in een sloot. Volgens de politie zat ook zijn identiteitsbewijs in de tas. De politie verwacht hem binnenkort aan te houden.  

De politie vraagt rechtmatige eigenaren contact op te nemen met de politie.

  1. Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschenhoofd, ‘onacceptabel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschen­hoofd, ‘onaccepta­bel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    BOSSCHENHOOFD - Een groep van 75 crossende bestuurders en bijbehorend publiek is zaterdagmiddag van een braakliggend terrein bij vliegveld Breda International Airport weggestuurd. Ondanks dat samenscholen niet is toegestaan, werd dezelfde groep een paar uur later opnieuw gezien bij NS Station Lage Zwaluwe. Daar ging de illegale wedstrijd verder en stond er opnieuw een groep mensen toe te kijken.

In samenwerking met indebuurt Breda