Auto slaat over de kop op oprit A58 bij Breda na botsing met handhavingsbusje

BREDA - Een automobiliste is na een botsing met een auto van Handhaving Breda over de kop geslagen op de oprit van de A58 bij Breda. De bestuurster is met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Naar alle waarschijnlijkheid probeerde de vrouw de file op de A58 te omzeilen door van de afrit direct de oprit weer op te rijden. Dit kan bij die kruising alleen niet: onderaan de afrit staan verkeerslichten, waarbij het verplicht is om linksaf te slaan richting de Ettensebaan. De auto reed echter rechtdoor, om direct weer de oprit van de A58 te nemen.  Daardoor kwam de automobiliste vermoedelijk in de knoop met ander verkeer, dat tegelijk met haar groen had. 

Na de botsing is de auto op zijn kop geland en tegen een verkeersbord tot stilstand gekomen. Het ongeluk op de oprit zorgde voor een flinke opstopping. De Ettensebaan in Breda liep vast door het ongeval. De auto moest worden weggetakeld. 

Volledig scherm
Ongeluk oprit A58. © MaRic Media / Perry Roovers
Volledig scherm
Ongeluk op oprit A58 © MaRic Media / Tom van der Put
Volledig scherm
Ongeluk oprit A58. © MaRic Media / Perry Roovers
  1. In de rij voor een kaartje voor bloemencorso Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmoment in het echt zal zijn’
    PREMIUM

    In de rij voor een kaartje voor bloemencor­so Zundert: ‘Afwachten hoe het jubelmo­ment in het echt zal zijn’

    ZUNDERT - Grijs weer, met af en toe een druppel hemelwater. De Zundertse Industrieweg ademt per definitie al niet de romantiek die het Zundertse Corso wel in zich herbergt. Toch stonden zaterdagochtend tientallen mensen te wachten tot de voorverkoop van het evenement van start ging. Om 9 uur openden de deuren, maar de wachttijden bleven lang. Slechts de stralende glimlach van mensen die kaarten in the pocket hadden, hield de hoop op goede plekken levend.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8504 stemmen