Auto slaat over de kop bij ongeluk op A59 bij Terheijden

VIDEOTERHEIJDEN - Een persoon is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeluk op de A59 ter hoogte van Terheijden.

Een auto raakte daar door onbekende oorzaak van de weg en kwam vervolgens op zijn kop in de sloot terecht. Eén persoon raakte hierbij gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. 

Volledig scherm
De auto kwam in de sloot terecht © MaRicMedia/Tom van der Put
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Enquête: Geertruidenberg wil burgemeester voor 'gewone’ mensen

    Enquête: Geertrui­den­berg wil burgemees­ter voor 'gewone’ mensen

    GEERTRUIDENBERG/RAAMSDONKSVEER - Een burgemeester die ervaring heeft als bestuurder is belangrijker dan het hebben van een groot netwerk. Dat vinden repectievelijk 58 en 19 procent van de inwoners van Geertruidenberg. Uiteraard moet het een mensenmens zijn, maar dan wel een 'gewone’ mensen-mens. Ervaring met de ‘gewone’ mens en ‘denken als de normale mensen’ vinden de burgers van Geertruidenberg heel belangrijk. Dat blijkt uit de resultaten van de online enquête waarop zij hun voorkeuren voor de nieuwe burgemeester konden aangeven.