Auto botst met vrachtwagen op A58 bij Ulvenhout, file neemt af

VideoULVENHOUT - Op de A58 ter hoogte van Ulvenhout is dinsdagmiddag een ongeluk gebeurd. Een vrachtwagen is daar op een auto gebotst. De rechterrijstrook was afgesloten. Inmiddels is de weg vrij en neemt de file af. 

De bestuurster van de auto raakte gewond bij het ongeval. Zij is door de ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Tussen de knooppunten Galder en Sint Annabosch is de rechterrijstrook dicht in de richting van Tilburg. Inmiddels staat er een file van ruim 45 minuten. Verkeer wordt aangeraden om te rijden via de noordkant van Breda (A16, A59, A27). 

Hoe lang de situatie gaat duren is nog niet bekend. 

Volledig scherm
Gewonde bij ongeval A58 bij Ulvenhout © MaRic Media / Tom van der Put
Volledig scherm
Ongeval op A58 bij Ulvenhout © MaRic Media / Tom van der Put
Volledig scherm
Ongeval bij Ulvenhout op A59 © MaRic Media / Tom van der Put
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda