Volledig scherm
De auto ramde een verkeerspaal en belandde in de sloot. © MaRicMedia

Auto belandt in sloot na rammen verkeerspaal op afrit A27 bij Oosterhout

OOSTERHOUT - Op de afrit van de A27 naar Oosterhout is zondagavond een auto tegen een verkeerspaal gebotst en in een droge sloot beland. Beide inzittenden konden op eigen kracht de wagen verlaten en kwamen met de schrik vrij. 

Waarschijnlijk heeft de man de bocht van de afrit te scherp genomen. De bestuurder had de auto net in bezit. Een berger zal het voertuig takelen en afvoeren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.