Auto belandt in sloot in Hooge Zwaluwe

VIDEOHOOGE ZWALUWE - Een auto is woensdagmorgen in de sloot beland aan de Moerseweg in Hooge Zwaluwe. De auto reed door nog onbekende oorzaak tegen een stroomkast en belandde daarna in de naastgelegen sloot.

Er raakten twee personen gewond, onder wie de bestuurder.

De bijrijder zat beklemd en is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. De bestuurder gaf aan gedronken te hebben. Nadat de politie een ademanalyse deed bij de bestuurder, bleek dat hij te veel gedronken had. De bestuurder is daarom meteen aangehouden door de politie.

Enexis

Doordat de bestuurder een stroomkast ramde, zit een klein gedeelte van Hooge Zwaluwe tijdelijk zonder stroom. Medewerkers van Enexis zijn ter plaatse om de schade te herstellen.

Volledig scherm
De auto belandde in Hooge Zwaluwe in de sloot. © MaRicMedia / Marcel van Dorst
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.