A4 bij Bergen op Zoom weer vrij na ongeval met vrachtwagens, snelweg lag deels bezaaid met uien

VIDEOBERGEN OP ZOOM - Door een ongeval met twee vrachtwagens bij Bergen op Zoom is de A4 donderdagmiddag enige tijd geweest in de richting van België. Eén van de vrachtwagens was geladen met uien. De lading ligt nu deels over de snelweg.

Het ongeval gebeurde donderdag rond 13.20 uur. De twee vrachtwagens raakten zwaar beschadigd bij het ongeval. Vermoedelijk was er ook een derde vrachtwagen bij betrokken, maar deze kwam er zonder schade vanaf.

Eén van de betrokken vrachtwagens klapte na de botsing achterop een auto, die daarbij flinke schade opliep aan de achterkant. De auto werd als eerste weggesleept. 

Rond 16.00 uur werd de snelweg weer vrijgegeven. 

Volledig scherm
A4 dicht bij Bergen op Zoom door ongeval met vrachtwagen © MaricMedia / Anthony Decock
Volledig scherm
© Anthony Decock / MaRic Media
  1. Suikerarchief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economische geschiedenis in deze streek
    PREMIUM

    Suikerar­chief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economi­sche geschiede­nis in deze streek

    STEENBERGEN/DINTELOORD - Of Koningin Máxima eind deze maand wordt herinnerd aan de suikerindustrie in Steenbergen is twijfelachtig. Toch staat ze bij de officiële opening van verpleeghuis Hof van Nassau op pure suikergrond. Alle sporen van de vroegere suikerfabriek langs de kade zijn Steenbergen al lang uitgewist. Resteren slechts de waardevolle archiefstukken van de fabriek, die recentelijk in veilige handen van het West-Brabants Archief zijn gekomen. En daar in de studiezaal voortaan in te zien.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom