3 mannen gewond bij auto tegen boom botst in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op de Hilsebaan in Etten-Leur is maandagavond een auto tegen een boom gereden. Hierbij raakten alle drie de inzittenden gewond. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. 

Alle drie de mannen zijn onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. Het zou gaan om een eenzijdig ongeluk waarbij de auto van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. 

Er is een berger ter plaatse om de auto af te voeren. De straat is tijdelijk afgezet. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak. 

Volledig scherm
Ongeluk Etten-Leur, meerdere mensen gewond. © MaRic Media / Perry Roovers
  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.