3 mannen gewond bij auto tegen boom botst in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op de Hilsebaan in Etten-Leur is maandagavond een auto tegen een boom gereden. Hierbij raakten alle drie de inzittenden gewond. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk. 

Alle drie de mannen zijn onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. Het zou gaan om een eenzijdig ongeluk waarbij de auto van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. 

Er is een berger ter plaatse om de auto af te voeren. De straat is tijdelijk afgezet. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak. 

Volledig scherm
Ongeluk Etten-Leur, meerdere mensen gewond. © MaRic Media / Perry Roovers
  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?