Volledig scherm
PREMIUM
breda-foto : ron magielse rewin directeur henk rosman bij de kaart van west-brabant © ron magielse / pix4profs

10 jaar na de kredietcrisis: bedrijvig West-Brabant moet smoel hebben

BREDA - De economische crisis heeft zijn sporen ook nagelaten in West-Brabant. Maar de pijn in het oosten van de provincie was veel erger dan in deze regio, weet Henk Rosman, directeur van REWIN West-Brabant. ,,West-Brabant heeft een dip gehad, maar ook veel nieuwe bedrijven binnengehaald. Helemaal niet slecht.”

De crisis heeft ons sterker gemaakt”, meent Henk Rosman, directeur van REWIN West-Brabant, het instituut dat zich bekommert om de werkgelegenheid in de regio. 

poll

De economische crisis van 2008 heeft mij hard geraakt

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
2719 stemmen

,,Het heeft ons met een redelijke schok doen beseffen dat het economische speelveld is veranderd en dat we het als overheden, onderwijs en bedrijfsleven écht samen zullen moeten doen.”

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda