Vrouwen uit Schenkeldijk met de gehaakte knuffeldekens.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrouwen uit Schenkeldijk met de gehaakte knuffeldekens. © Privéfoto

Vrouwen haken knuffeldekens voor ziekenhuisbaby’s: ‘Hopelijk voelen ze de liefde die we erin leggen’

Ze hebben zich een slag in de rondte gehaakt voor de baby’s in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Het resultaat mag er zijn. Liefst 102 babydekentjes in alle soorten en kleuren hebben twaalf vrouwen uit het Hoeksche Waardse buurtschap Schenkeldijk in een half jaar vervaardigd.

 1. Brute overval op Marco Boogers om peperdure Rolex: ‘Moest toezien hoe zijn vrouw in elkaar werd geslagen’
  PREMIUM

  Brute overval op Marco Boogers om peperdure Rolex: ‘Moest toezien hoe zijn vrouw in elkaar werd geslagen’

  Voormalig profvoetballer en technisch directeur Marco Boogers is op de oprit van zijn eigen woning op brute wijze overvallen. Twee mannen schopten en sloegen het FC Dordrecht-icoon tegen de grond toen die na een avondje stappen thuiskwam met zijn vrouw en was uitgestapt. De daders hadden het voorzien op het Rolex-horloge van de 55-jarige oud-sporter die met zijn vrouw het succesvolle bedrijf QLS runt.
 2. MeToo in Dordtse flat, vrienden op de vuist: ‘Ze spannen samen tegen mij’
  PREMIUM
  Rechtszaak

  MeToo in Dordtse flat, vrienden op de vuist: ‘Ze spannen samen tegen mij’

  Op oudejaarsdag ging V.C. (36) op bezoek bij een maatje in Dordrecht met wie hij al heel lang bevriend was. Het ‘even gedag’ zeggen, liep echter volledig uit de hand toen de Alblasserdammer de vriendin van zijn vriend ‘een schouderklopje’ gaf. Volgens C. wilde hij haar alvast gelukkig nieuwjaar wensen, maar volgens het stel was hij ongewenst handtastelijk. ,,Ze spannen samen tegen mij en willen er geld uithalen’’, zei C. vrijdag in de Dordtse rechtbank.