Een 32-jarige automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing tegen een lantaarnpaal in Dordrecht.
Volledig scherm
Een 32-jarige automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing tegen een lantaarnpaal in Dordrecht. © Fotopersburo Busink | Jeroen Verbueken

Vrouw (32) rijdt tegen lantaarnpaal aan in Dordrecht: ‘Niets te maken met de storm’

Een 32-jarige automobiliste is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing tegen een lantaarnpaal in Dordrecht. De vrouw is door ambulancepersoneel met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Shanaya (11) maakte een videoclip in het Weizigtpark: 'In de clip zie je veel verschillende kinderen'
  indebuurt.nl

  Shanaya (11) maakte een videoclip in het Weizigt­park: 'In de clip zie je veel verschil­len­de kinderen'

  Als de Dordtse Shanaya Fazal (11) ergens niet tegen kan, dan is het onrecht. Daarom wil ze later jurist of advocaat worden en gebruikt ze nu al haar zangtalent om de kracht van samenhorigheid te benadrukken. Voor de videoclip van haar nummer 1 Geheel ging ze onder andere naar het Weizigtpark en kreeg ze hulp van achttien kinderen. Allemaal met een eigen achtergrond en verhaal.
  Dordrecht