Na het drinken van een cola met daarin een flinke sloot alcohol had het meisje seks met S. Volgens haar zonder haar instemming, maar de advocaat van S. zei dat er bewijs was dat ze het zelf wilde.
Volledig scherm
PREMIUM
Na het drinken van een cola met daarin een flinke sloot alcohol had het meisje seks met S. Volgens haar zonder haar instemming, maar de advocaat van S. zei dat er bewijs was dat ze het zelf wilde. © Shutterstock

Vrienden hadden seks met meisjes van 13 en 15: ‘We kunnen onze dochter niet meer aanraken’

Ze zou gaan stappen met twee schoolvriendinnen en bij een van hen overnachten. De volgende dag werd een 15-jarig meisje uit Dordrecht wakker in het huis van een twaalf jaar oudere stadsgenoot: Kevin S. Ze hadden seks gehad, maar was dat ontucht met een minderjarige of was S. misleid over haar leeftijd?

  1. Lezers kritisch op extra hoogspanningsmasten in de Biesbosch: ‘Wie bedenkt zo’n onzalig idee?’
    DE KWESTIE

    Lezers kritisch op extra hoogspan­nings­mas­ten in de Biesbosch: ‘Wie bedenkt zo’n onzalig idee?’

    Moeten er nieuwe hoogspanningsleidingen dwars door de Biesbosch komen? We gebruiken steeds meer stroom en bestaande leidingen kunnen de vraag minder goed aan. Netbeheerder TenneT zoekt nieuwe routes misschien ook door en over nationaal park De Biesbosch. Wij vroegen u als lezer naar uw mening: ,,Wees zuinig op dit mooie natuurgebied. En doe geen concessies die de flora en fauna negatief kunnen beïnvloeden.”