Ron Stieding voor de Biesboschhal. De grote loods wordt als het aan hem en zijn compagnons ligt getransformeerd tot 'Sportwerf de Biesbosch'.
Volledig scherm
PREMIUM
Ron Stieding voor de Biesboschhal. De grote loods wordt als het aan hem en zijn compagnons ligt getransformeerd tot 'Sportwerf de Biesbosch'. © Qphoto

Van boulderen tot jeu de boules: de Biesboschhal moet het ‘sportwalhalla’ van Dordrecht worden

De Biesboschhal moet getransformeerd worden tot ‘Sportwerf de Biesbosch’, vinden ondernemer Ron Stieding en zijn twee compagnons. De mannen willen van de grote loods op de Stadswerven het sportwalhalla van Dordrecht maken, waar je onder meer kunt boulderen, padellen en jeu de boulen.

  1. Voor ‘kutneger’ uitgescholden vader zelf voor de rechter: ‘Hij probeerde me te wurgen’
    PREMIUM
    Rechtszaak

    Voor ‘kutneger’ uitgeschol­den vader zelf voor de rechter: ‘Hij probeerde me te wurgen’

    Een agent schold hem bij zijn arrestatie uit voor ‘kutneger’ en kreeg 250 euro boete, maar maandag stond S.M. (46) zelf terecht voor het incident dat voorafging aan deze ‘heftige belediging’. Samen met zijn 19-jarige zoon zou hij agenten ernstig hebben mishandeld. ,,Ik kon niet begrijpen waarom één woord belangrijker werd gevonden dan het geweld dat ons was aangedaan’’, vertelde een gemolesteerde politievrouw van de politie-eenheid Rotterdam tijdens de strafzaak.