Het restaurant wil een luxueuze ervaring bieden, zo valt te lezen op de website: ,,Luxe en comfort komen samen in een Metropolische ambiance.”
Volledig scherm
Het restaurant wil een luxueuze ervaring bieden, zo valt te lezen op de website: ,,Luxe en comfort komen samen in een Metropolische ambiance.” © Persfoto restaurant KITA

Sushiliefhebbers opgelet: nieuw luxe restaurant KITA in Hendrik-Ido-Ambacht is geopend

Horecaondernemer Bjorn Van Dijl heeft deze week aan de Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht zijn restaurant KITA geopend. Eerder opende Il Mercato Ambacht al de deuren.

 1. Dit gloednieuwe restaurant zou niet misstaan in Dubai of New York: ‘Ik ben er supertrots op’
  PREMIUM

  Dit gloednieu­we restaurant zou niet misstaan in Dubai of New York: ‘Ik ben er supertrots op’

  Een modern vlees- en visrestaurant met een Aziatische twist. Én een al beproefd concept: Il Mercato. Horecamagnaat Bjorn van Dijl opent niet één, maar twee nieuwe restaurants. Allemaal op bijna 1000 vierkante meter in Hendrik-Ido-Ambacht. Woensdag gaan de deuren van het Italiaanse restaurant al open en eind januari gaat restaurant Kita van start. ‘Ik laat me inspireren door de meest extravagante horeca in Londen en Dubai.’
 2. Voetbalprogramma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling
  PREMIUM
  COLUMN

  Voetbalpro­gram­ma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling

  Het voetbalprogramma van afgelopen zaterdag in het verspreidingsgebied van het AD was een ode aan de regionale indeling. In Dordrecht maakten EBOH en Wieldrecht er aan de Schenkeldijk een spannende stadsderby van, de buren SV Meerkerk en Ameide kruisten de degens en op het Zwijndrechtse sportpark De Noord zorgden VVGZ en Pelikaan voor een waar voetbalfeest met alles erop en eraan: sfeer, een afwisselend scoreverloop en een uitermate tevreden kantinebaas.
  Dordrecht