Bjorn van Dijl van de Willaertsgroep in zijn andere restaurant, Le Barrage in Alblasserdam.
Volledig scherm
Bjorn van Dijl van de Willaertsgroep in zijn andere restaurant, Le Barrage in Alblasserdam. © Cees van der Wal

Strada del Vino aast op oude V&D-pand in Dordrecht: ‘Als er een plekje vrijkomt, graag!’

De eigenaren van het Italiaanse restaurant Strada del Vino willen niets liever dan hun potentieel goedlopende tent verkassen naar een pand elders in de binnenstad van Dordrecht. ,,We zijn niet meer open geweest sinds corona. Dat kan gewoonweg niet.”

  1. In lockdown-winterslaap?: ‘Wie denkt dat je met kerst in een restaurant kan eten neemt zichzelf in de maling’
    PREMIUM

    In lock­down-winter­slaap?: ‘Wie denkt dat je met kerst in een restaurant kan eten neemt zichzelf in de maling’

    Van winterslaap, wéér een crowdfundactie tot tijdelijk een winkel van je restaurant maken. Horecazaken in de regio reageren verdeeld op de beperkte openingtijden en bezoekersaantallen van de avondlockdown. De één gooit de handdoek in de ring tot betere tijden aanbreken. De ander gaat ondanks alle tegenslagen onverschrokken door. ,,Is dat rendabel? Nee, natuurlijk niet.”