Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Milan Rinck

Ronde Tafel reddende engel van Zwijndrechtse avondvierdaagse

De avondvierdaagse van Zwijndrecht kan dit jaar toch doorgaan. Vorig jaar luidde de organisatie nog de noodklok. Op het laatste moment meldden de mannen van de Ronde Tafel Zwijndrecht zich. ,,We gaan dit goed neerzetten de komende jaren.”

In augustus dreigde de organisatie achter de avondvierdaagse voorgoed de stekker er uit te trekken, nadat de editie van 2019 al niet door kon gaan. Door een tekort aan vrijwilligers en gebrek aan tijd zag het bestuur van de Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht het simpelweg niet meer zitten. Een laatste oproep moest het evenement redden: als er voor 1 oktober 2019 geen nieuwe aanwas zou zijn voor het bestuur, was het gedaan. 

  1. Personeel baggeraar Boskalis zit vast op schepen, slecht nieuws voor aandeelhouders

    Personeel baggeraar Boskalis zit vast op schepen, slecht nieuws voor aandeelhou­ders

    Denk je na weken van hard werken op zee eindelijk terug te keren naar familie of weer voet te kunnen zetten aan land, blijkt dat je het schip niet mag verlaten. Het overkomt momenteel personeel van het Papendrechtse baggerbedrijf Boskalis over allerlei uithoeken van de wereld. De directie heeft uit veiligheidsoogpunt besloten om de aflossing van bemanning uit te stellen. En dus zit personeel nog enige tijd met elkaar opgescheept.