Dordrecht
Rob en Yvonne van Wingerden in hun Bed & Breakfast in het geboortehuis van Aelbert Cuyp aan de Nieuwe Haven. Op de achtergrond zijn de schilders bezig met het stadsgezicht van Cuyp.
Volledig scherm
PREMIUM
Dordrecht Rob en Yvonne van Wingerden in hun Bed & Breakfast in het geboortehuis van Aelbert Cuyp aan de Nieuwe Haven. Op de achtergrond zijn de schilders bezig met het stadsgezicht van Cuyp. © Rinie Boon

Rob en Yvonne beginnen Aelbert Cuyp B&B in zijn geboortehuis

DORDRECHT – Ze hadden altijd een droom om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen. Nu maken Rob en Yvonne van Wingerden die droom waar aan de Nieuwe Haven in Dordrecht, waar ze een Aelbert Cuyp B&B openen in het geboortehuis van de beroemde schilder.

  1. Randde H. (60) de dochter van zijn beste vriend aan? ‘Ik denk er elke nacht aan en heb er nachtmerries van’
    PREMIUM

    Randde H. (60) de dochter van zijn beste vriend aan? ‘Ik denk er elke nacht aan en heb er nachtmer­ries van’

    Een hechte, jarenlange vriendschap tussen twee Dordtse gezinnen klapte nadat de 60-jarige H. werd beticht van aanranding. Volgens de tienerdochter van zijn beste vriend betastte H. haar na afloop van een nieuwjaarsfeestje aan billen en vagina. ,,Het was een normale knuffel, zoals altijd. Niks meer en niks minder”, verdedigde de verdachte zich maandag in de rechtbank.