Nikolina en Bas in hun restaurant. ,,Het jonge stel is ontwapenend, toegankelijk en vol potentie. Op weg om een flinke stip op de culinaire kaart van Nederland te worden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nikolina en Bas in hun restaurant. ,,Het jonge stel is ontwapenend, toegankelijk en vol potentie. Op weg om een flinke stip op de culinaire kaart van Nederland te worden.” © Cor de Kock

Restaurant Bas: chique zonder opsmuk en gerund door een ontwapenend stel vol potentie

OVER DE TONGAan een dijk met woningen in verschillende stijlen en kleuren, dat doet denken aan een dorpsweggetje net over de Nederlandse grens, staat een imposant wit dijkhuis met donkere markiezen en een duidelijke opdruk: BAS. We laten ons verrassen bij één van Hendrik Ido Ambachts’ nieuwkomers.

  1. Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’
    PREMIUM

    Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’

    De ouders, vrienden en familie van de verlamd gereden Dordtse scholiere Anna (18) hebben donderdag met ontzetting gereageerd op het vonnis van de rechtbank. Die veroordeelde automobilist Delano van H. niet tot de geëiste celstraf van een half jaar, maar een werkstraf van 240 uur en drie maanden voorwaardelijk en twee jaar rijontzegging. ,,Onacceptabel. Het juridisch systeem in Nederland is een lachertje’’, zeggen moeder Dorien en vader Hans.