Volledig scherm
Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag in een bushokje in Oud-Alblas een poster van datingsite Novamora afgeplakt. © Albert Sok

Reclame voor datingsite Novamora afgeplakt in Oud-Alblas

Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag in een bushokje in Oud-Alblas een poster van datingsite Novamora afgeplakt.

Dat gebeurde met duct tape en een vuilniszak, waardoor de afbeelding van een dame niet meer zichtbaar is. Ook de naam van de datingsite is onleesbaar gemaakt. Ook is met een spuitbus met zwarte verf gewerkt om teksten onleesbaar te maken.

Onduidelijk is wie of wat achter de bekladding zit. Vermoedelijk ergert die persoon zich aan de inhoud van de reclame. De datingsite richt zich volgens de website op stellen en singles.

Het is niet voor het eerst dat die abri onder vuur ligt. Enkele jaren geleden trok de SGP aan de bel vanwege reclame voor een kamasutrabeurs in Utrecht. De partij ergerde zich destijds ook aan reclame voor damesondergoed in hetzelfde bushokje en stelde daar vragen over aan het college van burgemeester en wethouders.

Dat stelde toentertijd dat er weinig tegen te doen is, omdat de bushokjes van de provincie zijn.

Volledig scherm
In 2013 werd reclame gemaakt voor de Kamasutrabeurs. © Archieffoto Albert Sok

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Oud-Alblas en omstreken? Schrijf je hier in