Snelheidscontrole met een lasergun op de Provincialeweg in Dordrecht. Acht bestuurders kregen een bekeuring voor de overtreding van de maximumsnelheid.
Volledig scherm
Snelheidscontrole met een lasergun op de Provincialeweg in Dordrecht. Acht bestuurders kregen een bekeuring voor de overtreding van de maximumsnelheid. © Politie Dordrecht

Politie slingert acht hardrijders op de bon bij snelheidscontrole in Dordrecht

De politie heeft maandag acht bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid op de Provincialeweg in Dordrecht. Een automobilist maakte het wel erg bont en tikte de 93 kilometer per uur aan, terwijl 50 kilometer per uur is toegestaan.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.