Met het mooie weer neemt ook de recreatievaart toe. De politie handhaaft de komende dagen extra op snelheidsovertredingen. Foto ter illustratie. De personen op de foto hebben geen relatie tot het verhaal.
Volledig scherm
Met het mooie weer neemt ook de recreatievaart toe. De politie handhaaft de komende dagen extra op snelheidsovertredingen. Foto ter illustratie. De personen op de foto hebben geen relatie tot het verhaal. © Foto René Schotanus/Pix4Profs

Politie houdt hardvaarders in de gaten op de Giessen na klachten omwonenden

De politie Lek en Merwede houdt tijdens de warme zomerdagen extra toezicht op de Giessen op snelheidsovertredingen, na klachten van omwonenden.

  1. Die spotlights staan Dordt wel héél goed
    PREMIUM
    COLUMN

    Die spotlights staan Dordt wel héél goed

    De lichtroute, die de afgelopen weken voor het tweede jaar achtereen door de Dordtse binnenstad liep, was een groot succes. En ondanks het feit dat er geen cijfers bekend kunnen worden gemaakt, (er heeft geen ‘gemeentelijke’ telling plaatsgevonden) kan ik dat, als binnenstadsbewoner, alleen maar beamen; er liepen immers avonden achtereen veel mensen door het centrum, die zichtbaar genoten van fraai uitgelichte monumenten en doorkijkjes.