Volledig scherm
De auto stond pal voor de woning aan de Stellingmolen geparkeerd, toen het misging tijdens het sleutelen. © Fotopersburo Busink

Papendrechtse autobrand snel geblust

Aan de Stellingmolen in Papendrecht is aan het eind van de middag een auto uitgebrand.

De brand ontstond volgens getuigen als gevolg van laswerkzaamheden onder die wagen. Daarbij werd mogelijk de tank van het voertuig geraakt, waarna dat in brand vloog.

De brandweer kwam ter plaatse en had het vuur binnen enkele minuten geblust. Daarmee werd voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de woning. De auto stond pal voor de woning geparkeerd. De auto raakte totaal verwoest door de vlammen. Persoonlijke ongevallen deden zich voor zover bekend niet voor. Het is de derde autobrand dit weekend. Vannacht gingen twee wagens in Dordrecht in vlammen op.

  1. Voor pakjesavond liever even zonder kroost shoppen? Gratis opvang voor kinderen uit de regio

    Voor pakjes­avond liever even zonder kroost shoppen? Gratis opvang voor kinderen uit de regio

    Voor pakjesavond liever even zonder kroost shoppen? Bij verschillende kinderdagverblijven in Dordrecht worden kinderen van 0 tot 12 jaar uit deze regio gratis opgevangen op zaterdag 30 november. ,,De kids hebben een leuke middag, en de ouders kunnen een middag ongestoord winkelen. Iedereen blij", zegt Jet Terhorst namens COKD. ,,Ondertussen worden ook nog spullen ingezameld voor de voedselbank."