Op zoek naar vermiste Dirk: ‘Als de hond wat waarneemt, springt ze in het water’

VideoStichting Signi Zoekhonden heeft zaterdag vanaf het water gezocht naar Dirk Dalebout uit Dordrecht. De 52-jarige Dordtenaar is al ruim twee weken vermist. Met behulp van een speurhond werd de Oude Maas afgezocht, vanaf de plek waar Dalebout graag kwam. Daaruit is een locatie naar voren gekomen, waar de politie volgens de familie maandag verder gaat zoeken.

 1. Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’
  PREMIUM

  Geen ‘tweede’ meer, leegloop in de jeugd, toch koerst Ventura op titel af: ‘Kun je geen selectie noemen’

  Een leegloop in de selectie, het tweede dat nu recreantenkorfbal speelt, geen A’tjes meer. Maar, er is bij Ventura Sport nog wel een ‘eerste’. Met een aanvoerder die als laatste van de oude kern nog prestatief speelt. Die nog veel te fanatiek is om al af te bouwen en nu met zíjn club zowaar afkoerst op de zaaltitel. ,,Wil alles kunnen geven, niet op donderdagavond half acht een berichtje krijgen dat we niet gaan trainen.”
  Strijen
 2. Straks niet alleen over viaduct naar Sliedrecht centrum, maar ook door fietstunnel: ‘Zo snel mogelijk’
  PREMIUM

  Straks niet alleen over viaduct naar Sliedrecht centrum, maar ook door fietstun­nel: ‘Zo snel mogelijk’

  De bedoeling is dat mensen vanuit de nieuw te bouwen wijk Sliedrecht Noord straks niet alleen over een viaduct kunnen om naar het centrum te gaan, maar óók gebruik kunnen maken van een fietstunnel bij het treinstation. Om dát aan te leggen moet alleen waarschijnlijk wél even (een deel van) het treinverkeer worden stilgelegd. ‘Doe het zo snel mogelijk, zodat minder mensen er last van hebben.’
  Sliedrecht