De Noordtunnel.
Volledig scherm
De Noordtunnel. © Google Maps

Noordtunnel (A15) dit weekend dicht, dus omrijden: ongeveer 30 minuten extra reistijd

Rijkswaterstaat voert dit weekend van vrijdag 22.00 uur tot maandag 05.00 uur werkzaamheden uit in de Noordtunnel bij Alblasserdam, waardoor deze in beide richtingen is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid en reist daardoor ongeveer een half uur langer.

 1. Sliedrecht krijgt kritisch rapport over visie: ‘Bouwdrift zit groen, water én mobiliteit in de weg’
  PREMIUM

  Sliedrecht krijgt kritisch rapport over visie: ‘Bouwdrift zit groen, water én mobiliteit in de weg’

  De bouwdrift in Sliedrecht kent een flinke schaduwzijde. Dat constateert een commissie die de milieueffecten van de omgevingsvisie van het baggerdorp heeft beoordeeld. De komst van meer bomen, planten, parken en water én plannen rondom duurzame mobiliteit staan volgens haar op een zijspoor. Wethouder Ton Spek neemt het kritische rapport zeer serieus. ,,Dit document is ons fundament.’’
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?