Ook al is Kees Thies het niet eens met John van der Net, toch wil hij het hier een beetje opnemen voor het Dordtse raadslid. 'Ik ken de man goed genoeg om te weten dat ‘zijn’ soep meestal niet heter wordt gegeten dan hij hem opdient’.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook al is Kees Thies het niet eens met John van der Net, toch wil hij het hier een beetje opnemen voor het Dordtse raadslid. 'Ik ken de man goed genoeg om te weten dat ‘zijn’ soep meestal niet heter wordt gegeten dan hij hem opdient’. © Victor van Breukelen & Maartje Brockbernd

Mochten we ooit een ‘Provocateur des Vaderlands’ zoeken, dan woont hij in Dordrecht

column‘Ik ben er klaar mee. Alle wappies naar een eiland en ga daar met zijn allen dood, als je niet in corona gelooft. Ik ben voor een vaccinatieplicht. Geen prik, dan maak je geen deel meer uit van onze maatschappij.’ Nee, dat zijn niet mijn woorden… het is de letterlijke tekst van een tweet die het Dordtse VVD-raadslid John van der Net afgelopen vrijdag plaatste naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte.

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”