Het parkeerterrein van voetbalclub Wieldrecht waar A.J. (36) afsprak met de minderjarige jongen, van wie hij naar eigen zeggen dacht dat hij minimaal 18 jaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein van voetbalclub Wieldrecht waar A.J. (36) afsprak met de minderjarige jongen, van wie hij naar eigen zeggen dacht dat hij minimaal 18 jaar was. © Rinie Boon/ANP, Fotomontage: AD

Mishandelde homo nu zelf vervolgd: ‘Dordtenaar (36) sprak voor seks af met jongen van 15’

Tegen een afgeranselde homoseksuele man uit Dordrecht is woensdag voor de rechtbank 120 uur werkstraf en twee weken voorwaardelijke celstraf geëist. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 36-jarige A.J. zich zelf schuldig gemaakt aan een seksdate met een 15-jarige jongen. De verdachte ontkent.

 1. Nu nog een garagebedrijf, maar straks verrijst hier een groot appartementencomplex: ‘Wéér dure woningen’
  PREMIUM

  Nu nog een garagebe­drijf, maar straks verrijst hier een groot appartemen­ten­com­plex: ‘Wéér dure woningen’

  Het gebouw van garagebedrijf Van Wijngaarden in Papendrecht, inclusief tankstation, wordt gesloopt. Daarvoor in de plaats verrijst er binnenkort waarschijnlijk een groot appartementencomplex, goed voor 89 koopwoningen. Maar daar zit geen enkele woning voor de starter bij. En daar wordt hier en daar al flink over gemopperd. ‘Worden er wéér dure woningen gebouwd.’
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”