Het parkeerterrein van voetbalclub Wieldrecht waar A.J. (36) afsprak met de minderjarige jongen, van wie hij naar eigen zeggen dacht dat hij minimaal 18 jaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het parkeerterrein van voetbalclub Wieldrecht waar A.J. (36) afsprak met de minderjarige jongen, van wie hij naar eigen zeggen dacht dat hij minimaal 18 jaar was. © Rinie Boon/ANP, Fotomontage: AD

Mishandelde homo nu zelf vervolgd: ‘Dordtenaar (36) sprak voor seks af met jongen van 15’

Tegen een afgeranselde homoseksuele man uit Dordrecht is woensdag voor de rechtbank 120 uur werkstraf en twee weken voorwaardelijke celstraf geëist. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 36-jarige A.J. zich zelf schuldig gemaakt aan een seksdate met een 15-jarige jongen. De verdachte ontkent.

  1. Edwin (50) maakt nu de meest bijzondere tosti’s, maar heeft zijn Spaanse droom nog niet opgegeven
    PREMIUM
    JAAR NA DE OMSLAG

    Edwin (50) maakt nu de meest bijzondere tosti’s, maar heeft zijn Spaanse droom nog niet opgegeven

    Een tosti met kroketten, pulled pork of kip teriyaki. Het is niet de Spaanse droom die Edwin Bleeker (50) bijna twee jaar geleden voor ogen had, maar voorlopig legt hij zijn ziel en zaligheid in tosti- en smoothiebar Heerlijk aan de Voorstraat in Dordrecht. Voorlopig, want dat vakantieparkje in Spanje gaat er, als het aan hem ligt, nog steeds komen. ,,Voor mijn 55ste moet het gerealiseerd zijn.”