Marloes en Hans Kruijswijk hadden tot voor kort alle BMX-artikelen noodgedwongen opgeslagen in hun eigen huis, maar nu hebben ze een eigen winkelpand aan de Einsteinstraat in Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Marloes en Hans Kruijswijk hadden tot voor kort alle BMX-artikelen noodgedwongen opgeslagen in hun eigen huis, maar nu hebben ze een eigen winkelpand aan de Einsteinstraat in Dordrecht. © Victor van Breukelen

Marloes en Hans openen een winkel in BMX-artikelen: ‘Niet logisch dat er in de Randstad nog geen verkooppunten waren’

DE STARTERToen ze voor de BMX-uitrusting van hun zoon helemaal de grens over moesten, bedachten Marloes en Hans Kruijswijk dat dit best anders kon. Ze begonnen de webshop BMX World met alles voor deze extreme sport en openden recent hun eigen winkel in Dordrecht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.