Persoon gewond geraakt in Dordrecht.
Volledig scherm
Persoon gewond geraakt in Dordrecht. © Jeroen Verbueken/Fotoburo Busink

Man gewond naar het ziekenhuis na vechtpartij in Dordrecht

Een Dordtenaar is zondagavond gewond geraakt na een vechtpartij aan de Brouwersdijk in zijn woonplaats. Dat meldt de politie. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Dankzij deze oplossing kost zorg voor Klaas met ‘mogelijk ADHD’ binnenkort misschien minder geld
  PREMIUM

  Dankzij deze oplossing kost zorg voor Klaas met ‘mogelijk ADHD’ binnenkort misschien minder geld

  Stel je hebt als ouders een dusdanig druk kind dat er spanningen in het gezin ontstaan én opvoedingsproblemen. Wat dan? Naar de huisarts. Die verwijst eventueel door naar de GGZ. Maar dat kan wel eens lang duren. En dit kan toch eigenlijk veel efficiënter? In Zwijndrecht willen ze dat gaan doen: huisartsen en de gemeente slaan de handen ineen. ‘Zo zorgen we voor een stevigere thuisbasis en we hopen dat er kortere en minder dure zorg nodig is.’
 2. Politie heeft nauwelijks tijd om het brein achter de vergisontvoering te pakken: ‘Een lastige boodschap’
  PREMIUM

  Politie heeft nauwelijks tijd om het brein achter de vergisont­voe­ring te pakken: ‘Een lastige boodschap’

  De politie heeft te weinig tijd én mensen om de criminele organisaties achter het extreme geweld in de regio aan te pakken. Een hard gelag voor inwoners van de De Boezem in Alblasserdam, waar het doelwit van de aanslagen in de regio woont, zegt hun burgemeester Jaap Paans. Hij reageert daarmee op uitspraken van politiechef Fred Westerbeke in de landelijke media, die de noodklok luidde over de bezetting van de recherche.