Gerdine Wijland uit Nieuw-Lekkerland maakte in de zomer van 2020 deze foto en werd één van de weekwinnaars. Ze noemde het zelf een wel heel enthousiaste sprong over de golf heen op het strand van 's-Gravenzande.
Volledig scherm
Gerdine Wijland uit Nieuw-Lekkerland maakte in de zomer van 2020 deze foto en werd één van de weekwinnaars. Ze noemde het zelf een wel heel enthousiaste sprong over de golf heen op het strand van 's-Gravenzande. © Gerdine Wijland

Maak jij de zomerfoto van 2022? Fotografeer jouw zomer, deel je kiekjes en win mooie prijzen!

De vakantierubriek ‘zomerfoto’ is er weer! Vanaf vandaag kun je jouw zomerfoto’s weer uploaden via de website van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland.

  1. Een vaarcursus voor ‘beginners’ op de rivieren…
    PREMIUM

    Een vaarcursus voor ‘beginners’ op de rivieren…

    Ik vertel u niks nieuws als ik stel dat Dordrecht en water onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ruim een jaar geleden mocht ik, in opdracht van het museum Hof van Nederland, meewerken aan een serie reportages over Dordtenaren en hun band met het water en eerlijk gezegd was het een koud kunstje om hiervoor (het werd een tentoonstelling) geschikte ‘gesprekspartners’ te vinden: een oud-brugwachter, iemand van het Waterschap, een boswachter in de Biesbosch, een watersporter, een beroepsvaarder… ze waren snel gevonden en vertelden vol passie over hun hobby of professie.