Lisette den Hollander wil vrouwen een blijvende herinnering bieden aan hun zwangerschap. ,,Iedere zwangerschap is uniek en die kan je niet meer overdoen."
Volledig scherm
PREMIUM
Lisette den Hollander wil vrouwen een blijvende herinnering bieden aan hun zwangerschap. ,,Iedere zwangerschap is uniek en die kan je niet meer overdoen." © Victor van Breukelen

Lisette (41) legt de buik van zwangere vrouwen in 3D vast: 'Elke zwangerschap is uniek en kun je niet overdoen’

de starterEr is volgens haar niets mooier en niets meer bijzonder dan een zwangere vrouw en daarom moet die periode volgens Lisette den Hollander (41) worden vastgelegd. Ze begon met fotografie en maakt met haar bedrijf Proud Belly nu ook 3D-beeldjes van zwangere buiken. ,,Juist omdat ik weet dat een zwangerschap niet vanzelfsprekend is.”

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?