Volledig scherm
De politie doet onderzoek op de Krommedijk. © Fotopersburo Busink

Lichaam gevonden achter stadion FC Dordrecht

Achter het stadion van FC Dordrecht aan de Krommedijk is zaterdagmorgen een overleden persoon gevonden. De politie heeft heel de ochtend onderzoek gedaan, en sluit een misdrijf uit. 

Wie het lichaam gevonden heeft is onduidelijk. De politie heeft vanochtend uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het overlijden. Een politiewoordvoerder laat weten dat het om zelfdoding gaat. Er is niets bekend gemaakt over de identiteit van de overleden persoon. 

Denk je aan zelfdoding? En/of heb je behoefte om te praten over zelfdoding? Neem dan contact op met de hulplijn 113 Zelfmoordpreventie. Telefoon 0900-0113. Of via www.113.nl.

  1. Van wit-roze spekblokken tot vozen op de ligwei, herinneringen aan het buitenbad van De Hoge Devel
    PREMIUM

    Van wit-roze spekblok­ken tot vozen op de ligwei, herinnerin­gen aan het buitenbad van De Hoge Devel

    Het nieuws dat het buitenbad van De Hoge Devel in Zwijndrecht met de verbouwing van het zwembad na 55 jaar verdwijnt, riep talloze verontwaardigde reacties op. Jan van Geloof (66), Hendrik Boer (75) en Wouter Eenhoorn (65) halen herinneringen op aan ‘hun bad’. Het snoepkraampje van het Develpaviljoen bijvoorbeeld, badjuffrouw Ali en bussen vol Rotterdammers die op bezoek kwamen.