Het pand waar tot voor kort Zuidweg Oogcontact was gevestigd. Er zijn plannen voor woningbouw op die plek bij winkelcentrum De Meent.
Volledig scherm
Het pand waar tot voor kort Zuidweg Oogcontact was gevestigd. Er zijn plannen voor woningbouw op die plek bij winkelcentrum De Meent. © Richard van Hoek Fotografie

Leegstaand pand opticien in Papendrecht wordt mogelijk appartementencomplex

Op de plek van het voormalige Zuidweg Oogcontact aan de Veerpromenade in Papendrecht komen mogelijk zes of zeven appartementen over vier woonlagen. Het winkelpand staat al een tijd leeg.

 1. Nieuwjaarsrellen ‘s-Gravendeel: politie werd ‘gepland en doelbewust’ in de val gelokt

  Nieuwjaars­rel­len ‘s-Gravendeel: politie werd ‘gepland en doelbewust’ in de val gelokt

  De politie is volgens het Openbaar Ministerie bij de nieuwjaarsrellen in ’s-Gravendeel ‘gepland en doelbewust’ in de val gelokt door een groep jongeren. Dat vertelde de officier van justitie woensdag tijdens een tussentijdse (pro-forma)zitting in de rechtbank. Daar verscheen één van de vijf verdachte relschoppers, de 20-jarige Luke R. uit ’s-Gravendeel. Hij komt voorlopig vrij.
  's-Gravendeel
 2. Supporter EBOH onwel, duel bij Papendrecht gestaakt: ‘Sommige jongens zaten met tranen in de ogen’

  Supporter EBOH onwel, duel bij Papen­drecht gestaakt: ‘Sommige jongens zaten met tranen in de ogen’

  De ontmoeting tussen Papendrecht en EBOH in de tweede klasse H duurde zaterdag slechts 45 minuten. Nadat een trouwe supporter van de bezoekers onwel was geworden en er ampel beraad was geweest tussen spelers, staf en bestuur, besloten de Dordtenaren niet meer terug te keren op het veld. Het duel, dat voortijdig eindigde bij een 2-1 stand, zal op een nader te bepalen moment worden uitgespeeld.
  Dordrecht