Programmeur Susan Duwel en directeur Jasper Damsteegt in de Grote Zaal van de Dordtse schouwburg Kunstmin. Op vertoon van een coronatoegangsbewijs mag de anderhalve meter afstand in de zaal worden losgelaten.
Volledig scherm
Programmeur Susan Duwel en directeur Jasper Damsteegt in de Grote Zaal van de Dordtse schouwburg Kunstmin. Op vertoon van een coronatoegangsbewijs mag de anderhalve meter afstand in de zaal worden losgelaten. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Kunstmin mag meer bezoekers ontvangen: 1,5 meter afstand in de zaal wordt losgelaten

Kunstmin mag weer meer bezoekers ontvangen. Op vertoon van een coronatoegangsbewijs mag de anderhalve meter afstand in de zaal worden losgelaten. Bezoekers mogen dus weer naast elkaar zitten.  

  1. Met een pakkie Brandaris weer naar huis
    PREMIUM
    COLUMN

    Met een pakkie Brandaris weer naar huis

    Ik zag het (nog) niet in de Dordtse Historische kalender staan, maar volgens mij ‘mag’ winkelcentrum Sterrenburg dit jaar haar 50-jarig bestaan vieren. Dankzij Facebook, dat mij zo’n beetje dagelijks herinnert aan gebeurtenissen uit een relatief nabij verleden, zag ik dat ik tien jaar geleden in een column aandacht besteedde aan het (toen bijna) 40-jarig bestaan van dit winkelcentrum, dus dat rekensommetje was snel gemaakt.