Kees Thies
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Thies © Maartje Brockbernd

Ik durf elke ‘Dordtofiel’ dit verslavende boek van harte aan te bevelen

ColumnSchrik niet… dit wordt geen ‘was-het-goeie-ouwe-postkantoor-er-nog-maar-column.’ Maar eh… wist u dat het gisteren op de kop af 44 jaar geleden was dat dit gebouw aan het Bagijnhof voor de allerlaatste keer gebruikt werd?

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. MeToo in Dordtse flat, vrienden op de vuist: ‘Ze spannen samen tegen mij’
  PREMIUM
  Rechtszaak

  MeToo in Dordtse flat, vrienden op de vuist: ‘Ze spannen samen tegen mij’

  Op oudejaarsdag ging V.C. (36) op bezoek bij een maatje in Dordrecht met wie hij al heel lang bevriend was. Het ‘even gedag’ zeggen, liep echter volledig uit de hand toen de Alblasserdammer de vriendin van zijn vriend ‘een schouderklopje’ gaf. Volgens C. wilde hij haar alvast gelukkig nieuwjaar wensen, maar volgens het stel was hij ongewenst handtastelijk. ,,Ze spannen samen tegen mij en willen er geld uithalen’’, zei C. vrijdag in de Dordtse rechtbank.