De zwarte tas met anderhalve ton werd gevonden in een Citroen (niet op deze foto) op het parkeerterrein bij McDonald’s en het Postillion hotel, waar verdachte Gleb T. sliep. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De zwarte tas met anderhalve ton werd gevonden in een Citroen (niet op deze foto) op het parkeerterrein bij McDonald’s en het Postillion hotel, waar verdachte Gleb T. sliep. Foto ter illustratie. © Google/politie, fotomontage: AD

Het mysterie van de 150.985 euro op de parkeerplaats bij McDonald’s

Wat deden twee mannen in september met 150.985 euro in een auto op de parkeerplaats bij de McDonald’s langs de A16 in Dordrecht? Dat mysterie probeerde justitie woensdag voor de rechtbank in Dordrecht te ontrafelen.

 1. Nep-psycholoog uit Oud-Beijerland troggelt duizenden euro's af: ‘Ik ben door een hel gegaan’
  PREMIUM

  Nep-psycholoog uit Oud-Beijerland troggelt duizenden euro's af: ‘Ik ben door een hel gegaan’

  Een 49-jarige Oud-Beijerlander heeft volgens justitie de boel belazerd door zich lange tijd voor te doen als psycholoog, zonder het vereiste diploma. Een noodlijdend gezin uit zijn eigen woonplaats werd daarvan de dupe. Terwijl de man uit de familie door ernstige psychische problemen hulp nodig had, troggelde P. van B. hem en zijn vrouw duizenden euro’s af. ,,Ik ben door een hel gegaan’’, vertelde een van de slachtoffers na afloop van het uitgestelde proces.
 1. Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Jongens toch, godverdomme!'
  Play

  Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Jongens toch, godverdom­me!'

 2. Samenvatting | Roda JC - NAC Breda
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Roda JC - NAC Breda

  16 april