In de auto werd onder meer een hakmes gevonden.
Volledig scherm
In de auto werd onder meer een hakmes gevonden. © Politie Drechtsteden Buiten

Groot hakmes gevonden bij doorzoeking van auto

Bij een controle van vier jongeren in Sliedrecht en de auto waarin zij zaten, werd afgelopen week onder meer een hakmes, drugs en 1500 euro aan contant geld gevonden. Dat schrijft agent Frank Ruitenberg op Instagram. 

De agenten van eenheid Drechtsteden Buiten kregen zaterdagavond rond 19.00 uur een melding van een verdachte situatie in Sliedrecht-West. De melder gaf aan dat een auto met daarin een aantal personen al een uur op dezelfde plek geparkeerd stond. ‘De personen liepen heen en weer, zaten te blowen en waren aan het wildplassen’, aldus Ruitenberg.

Agenten namen op basis van die melding een kijkje en troffen vier jongemannen uit Rotterdam en Capelle aan. Tijdens een controle van de auto waarin zij zaten, werd een hakmes gevonden. Ook had het viertal een gebruikershoeveelheid drugs en een aardig bedrag aan contant geld bij zich. 

YouTube

‘Als reden voor hun aanwezigheid in Sliedrecht gaven ze aan even een pitstop te maken voordat ze naar een shoot in een club gingen, voor een clip op YouTube', schrijft Ruitenberg.

Het mes is in beslag genomen. Vanwege het blowen, kreeg het viertal een rijverbod van 24 uur.