Kees Thies over de gebroken fractie van Beter Voor Dordt. Alleen fractievoorzitter David Schalken en wethouders Marco Stam en Piet Sleeking zijn nog actief voor de partij. Zes andere raadsleden hebben zich afgesplitst.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Thies over de gebroken fractie van Beter Voor Dordt. Alleen fractievoorzitter David Schalken en wethouders Marco Stam en Piet Sleeking zijn nog actief voor de partij. Zes andere raadsleden hebben zich afgesplitst. © Fotomontage AD

Gaat Beter Voor Dordt de weg van de hier ooit zo machtige PvdA?

COLUMNDat de geschiedenis zich herhaalt, is misschien een cliché, maar feit is en blijft dat ik veel overeenkomsten zie tussen de ondergang van de ooit zo almachtige PvdA in deze stad en die van Beter voor Dordt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.