Fakkels, vuurwerk en applaus: honderden mensen lopen stille tocht voor omgekomen Manuel (29)

VIDEOFamilie, vrienden en kennissen van het 29-jarige koffermoord-slachtoffer Manuel ‘rooie’ Alvarez hielden zaterdagavond een stille tocht in Zwijndrecht. De bijeenkomst startte om 20.00 uur, bij zwembad De Hoge Devel, waar hij graag met vrienden kwam. 

 1. Manuel (29) was stapelgek op zijn vrouw en kinderen en werd het slachtoffer van de koffermoord
  PREMIUM

  Manuel (29) was stapelgek op zijn vrouw en kinderen en werd het slachtof­fer van de koffer­moord

  Een echte familieman, stapelgek op zijn vrouw en kinderen. Ondernemer in hart en nieren. Zo wordt het slachtoffer van de ‘koffermoord’, Manuel Alvarez (29), omschreven. Vandaag staan familie en vrienden tijdens een stille tocht door zijn woonplaats stil bij het leven van de Zwijndrechtenaar, die vermoedelijk in een Rotterdamse woning op gruwelijke wijze om het leven is gebracht. ,,Het draait nog één keer volledig om hem.’’
 2. Vindplaats slachtoffer ‘koffermoord’ Manuel Alvarez omgetoverd tot herdenkingsplek: ‘Er is vooral stilte’

  Vindplaats slachtof­fer ‘koffer­moord’ Manuel Alvarez omgetoverd tot herden­kings­plek: ‘Er is vooral stilte’

  De vindplaats van het slachtoffer van de gruwelijke ‘koffermoord’ is omgetoverd tot herdenkingsplek voor familie en vrienden. Dranghekken omheinen twee parkeerplekken op de Aalbersestraat in Dordrecht, waar een groot hart van waxinelichtjes en bossen bloemen de liefde, maar ook het oneindige verdriet om het overlijden van de vader van drie jonge kinderen moeten uitbeelden.