Marco Boogers (inzetje) en zijn vrouw waren mogelijk twee van de slachtoffers van Elton G. die het gemunt zou hebben op de Rolex van de oud profvoetballer.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Boogers (inzetje) en zijn vrouw waren mogelijk twee van de slachtoffers van Elton G. die het gemunt zou hebben op de Rolex van de oud profvoetballer. © Fotomontage AD

Extra onderzoek wijst nóg meer richting Rotterdamse ‘Rolex-rover’ die oud-voetballer Boogers overviel

Het extra onderzoek naar de overval op oud-profvoetballer Marco Boogers en zijn vrouw heeft het Openbaar Ministerie er nog meer van overtuigd dat Elton G. (23) uit Rotterdam de dader is. Tegen hem werd in juli al vijf jaar celstraf geëist voor deze en een andere overval in Purmerend.

  1. Brute overval op Marco Boogers om peperdure Rolex: ‘Moest toezien hoe zijn vrouw in elkaar werd geslagen’
    PREMIUM

    Brute overval op Marco Boogers om peperdure Rolex: ‘Moest toezien hoe zijn vrouw in elkaar werd geslagen’

    Voormalig profvoetballer en technisch directeur Marco Boogers is op de oprit van zijn eigen woning op brute wijze overvallen. Twee mannen schopten en sloegen het FC Dordrecht-icoon tegen de grond toen die na een avondje stappen thuiskwam met zijn vrouw en was uitgestapt. De daders hadden het voorzien op het Rolex-horloge van de 55-jarige oud-sporter die met zijn vrouw het succesvolle bedrijf QLS runt.