Volledig scherm
De Dordtse binnenstad staat donderdag 27 juni in het teken van ‘Midsummernight Shopping'. © Dordrecht

Dordtse winkeliers blijven uurtje langer open tijdens ‘Midsummernight Shopping’

De Dordtse binnenstad staat donderdag 27 juni in het teken van ‘Midsummernight Shopping'. Ruim 200 winkeliers en ondernemers houden hun zaak die avond tot 22.00 uur open, een uurtje langer dan normaal op donderdagavond.

De deelnemende zaken slaan de handen ineen om te laten zien wat de lokale ondernemers allemaal te bieden hebben. De avond wordt aangekleed met live muziek, hapjes en drankjes. Na afloop is er bij diverse Dordtse horecazaken een afterparty.

Het idee voor de shopping night komt voort uit de campagne Dordrecht Bijzonder Dichtbij, die rondom The Passion is gelanceerd en een aantal maanden door zal lopen.

Naast een reclamespot, die al op tv te zien was, is een groot aantal ondernemers op de foto gezet voor hun zaak. Deze zijn heel de week al te zien via verschillende sociale media. Ook is er een website in het leven geroepen om Dordrecht nog eens extra op de kaart te zetten. 

Op de site: dordrechtbijzonderdichtbij.nl kunnen met name toeristen zien wat er zoal te doen is in de stad op het gebied van cultuur, winkelen, eten en drinken en mogelijkheden tot overnachting.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!