De fietsen van Nextbike zijn via Arriva in Dordrecht beland. Nu Qbuzz het vervoer in de stad op zich heeft genomen krijgen ook de deelfietsen in de toekomst een andere invulling.
Volledig scherm
PREMIUM
De fietsen van Nextbike zijn via Arriva in Dordrecht beland. Nu Qbuzz het vervoer in de stad op zich heeft genomen krijgen ook de deelfietsen in de toekomst een andere invulling. © VICTOR VAN BREUKELEN

Dordtse deelfiets werkt (nog) niet: ‘We moeten leren van het succes in Parijs en Londen’

Er komt een voorlopig einde aan de deelfiets in Dordrecht. Althans, in de huidige opzet met 75 tweewielers die verdeeld zijn over acht stations. Qbuzz heeft als nieuwe concessiehouder andere plannen met het project, dat in 2018 startte in de stad.

 1. Bewoners Wolwevershaven voelen zich genegeerd door de gemeente: ‘Neem ons serieus!’
  PREMIUM

  Bewoners Wolwevers­ha­ven voelen zich genegeerd door de gemeente: ‘Neem ons serieus!’

  Het Straatmandok in de Wolwevershaven in Dordrecht is vrijdag voorzien van een spandoek met de tekst ‘B&W neem ons serieus!!!’ Het is afkomstig van bezorgde omwonenden. Ze vrezen dat de gemeente plannen om de historische haven verder te verfraaien, uitvoert zonder hen erbij te betrekken. ,,Dit is een schreeuw om aandacht, die we op de normale manier bij deze gemeente niet krijgen.”
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'